Over ons

Welkom bij Van der Linden Auto


Van der Linden Auto heeft sinds 1967 ervaring met de automobielbranche, waarvan 39 jaar ervaring met het merk Hyundai. Begonnen in Moerkapelle en sinds 1991 in Zoetermeer gevestigd.

Van der Linden Auto is een universeel autobedrijf, vanwege jarenlange ervaring nog wel altijd gespecialiseerd in Hyundai. Van der Linden auto is het vertrouwde adres voor verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto's. Wij beschikken over een groot assortiment gebruikte auto’s van diverse merken in onze al eerder uitgebreide showroom aan de Fokkerstraat 36 te Zoetermeer.


Ook voor een vakkundige APK, onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zijn sterk in ieder merk en niet voor niets al meer dan 47 jaar een blijvend begrip in Zoetermeer en omstreken. Wij werken met de modernste test- en diagnoseapparatuur, met data van alle merken en typen auto's. Ook uw auto kennen wij dus door en door. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige auto, ieder jaar opnieuw. Bij ons profiteert u van merkkwaliteit, voor vriendelijke prijzen!

Wij zien u graag in onze showroom!


 
Over ons
Neem contact op