BOVAG AUTOVERZEKERING

Uw trotse bezit wilt u goede verzekeren. De BOVAG autoverzekering is de beste verzekering voor uw auto. Neem bijvoorbeeld de aanschafwaarde regeling. Wordt uw auto gestolen of total loss verklaard, dan ontvangt u niet de dagwaarde, maar wordt de aanschafprijs van uw auto vergoedt. Dat verschil loopt al snel in de duizenden euro's. Kortom: voor € 10.000,- gekocht is voor € 10.000,- verzekerd!

GEEN GEDOE BIJ SCHADE

Een schade is al vervelend genoeg, dus u wilt goed geholpen worden bij de reparatie. Met de BOVAG Autoverzekering levert u simpelweg uw sleutels in bij ons en alles wordt verder geregeld. Uw auto wordt gerepareerd met uitsluitend nieuwe onderdelen en de afhandeling windt rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij plaats. U blijft ondertussen mobiel met een gratis vervangende auto gedurende de gehele reparatieperiode.

GEEN KLEINE LETTERTJES

Met BOVAG Autoverzekering weet u vooraf zeker dat er geen onverwachte tegenvallers komen. Zo zijn in de fabriek gemonteerde accessoires onbeperkt meeverzekerd en wordt een (ruit)schade gerepareerd zonder eigen risico. Bent u niet tevreden over de BOVAG Autoverzkering? Dan kunt u dagelijks opzeggen zonder opzegtermijn. Geen verplichting om te blijven wanneer u dat niet wilt, dat is ook de zekerheid van BOVAG. En dit alles tegen een scherpe premie!


 

Service
Neem contact op